Pentaschool - oktatási központ
A PentaSchool Oktatási Központ 1997 szeptemberétõl mûködik. Fõ szolgáltatásunk a különbözõ szintû informatikai oktatás, melyet magánszemélyeknek vagy vállalatok dolgozóinak nyújtunk.
1999-tõl stratégiai irányvonalunk a RENDSZERGAZDA és WEBMESTER képzés. Színvonalas tevékenységünk eredményeként elnyertük a Felnõttképzési Vállalkozások Szövetségének minõsítését.

2001 márciusától Hivatalos Microsoft Partnerek vagyunk (MCP), júniustól pedig
Certified Internet Webmaster (CIW) hivatalos oktatóközponttá váltunk.
Elérhetõségeink

Címünk: 1051 Bp. Sas u. 25, VI. emelet
Telefon és Fax számunk: 472-0679
E-mail: pentaschool@pentaschool.hu
Website: http://www.pentaschool.hu
 
Horváth & Fellner
A Horváth és Fellner Kft-t négy tag alapította 1997-ben. A tagok felsõfokú informatikai végzettséggel, sok éves oktatói és vállalkozói tapasztalattal rendelkeznek.

A Kft. tevékenységei közül egyik legfontosabb az alap, közép és felsõfokú számítástechnikai oktatás, (ezen belül elsõsorban az OKJ-ben szereplõ szakképesítések megszerzésére irányuló képzés) és ezekhez kapcsolódó tananyagfejlesztés és kiadói munka.
Fentieken kívül hardver, szoftver és szakirodalom kereskedelemmel és szaktanár közvetítéssel foglalkozunk.
Eseti megbízás alapján tanfolyamainkon több óraadó tanárt alkalmazunk, akikkel szemben a vonatkozó törvényeknek megfelelõ végzettség és oktatási tapasztalat alapkövetelmény.
Elérhetõségeink

Címünk: 1051 Bp. Sas u. 25, VI. emelet
Telefon és Fax számunk: 472-0679
E-mail : pentaschool@pentaschool.hu
Website : www.pentaschool.hu
 
D-sign studio
A D-sign studio a Compunion Informatikai Szolgáltató Betéti társaság keretein belül jött létre az 1999-es évben egyedi tervezés, magasszintû grafikai- és informatikai munkák kivitelezése céljából.

A mindenre kiterjedõ, precíz kivitelezést és a hatékony problémamegoldást az informatika, a reklám és a grafika világában edzõdött, tapasztalatokkal és tehetséggel felvértezett, energikus kollégáink (grafikusok, programozók, informatikusok) hivatottak garantálni, akikkel karöltve a lehetõ legrövidebb idõ alatt a legtökéletesebb minõségben, a legkorszerûbb technika segítségével kívánunk hozzájárulni partnereink még eredményesebb és hatékonyabb mûködéséhez.
Elérhetõségeink

Telefon : 06(20)-49-46-727
E-mail : info@d-sign.hu
Website : www.d-sign.hu
 
   
 

© 2003
Az oldalak megtekintéséhez minimum 800x600-as felbontásra és 16bit-es színmélységre
van szükség !
Ajánlott felbontás
1024x768 pixel
24bit-es színmélység!


Támogatott
böngészõ típusok:
IE , NS, Mozilla, Opera

Minden jog fenntartva
Horváth & Fellner
© 2003
Rólunk indexlap tetejére
Rólunk index